Jazyk:
Země doručení:
Česká republika (CZK)
Menu

Pracovní pozice v zákaznické podpoře

Armed

Pan Wolf řešil problémy v garáži, a na podobnou pozici hledáme nějakého českého pana Vlka, nebo paní Vlkovou.

Pracovní pozice v zákaznické podpoře

Baví tě pomáhat lidem? Umíš zjistit, co zákazník potřebuje a dokážeš mu poradit? Hledáme někoho do první linie, kdo tuto náročnou práci zvládne. Někoho, kdo umí řešit problémy a pomůže nám prosazovat jednu z našich firemních vizí – zákazník je na prvním místě. Konkrétně se jedná o vyřizování e-mailů, telefonátů a chatu na e-shopu. Bude tedy potřeba dobře zvládat psanou češtinu a telefonickou komunikaci.

Proč pracovat právě u nás? Nejsme ani start-up, ani korporace. Jsme rostoucí česká společnost, která se za 10 let vypracovala mezi největší na trhu. I když v obchodu využíváme nejmodernější technologie, ve vztahu k zaměstnancům jsme spíše staromódní. Mezi naše firemní hodnoty patří slušnost, férovost a zodpovědnost. Pokud řád je pro tebe škaredé slovo, nebudeme si rozumět. Věříme ale, že ve skutečnosti se lépe pracuje v prostředí s jasně určenými kompetencemi a zodpovědnostmi.

Prodáváme vybavení pro vojáky, policisty, střelce, fanoušky vojenství, outdoorové nadšence a cestovatele. Stejně tak si u nás vyberou rybáři, lovci a všichni, kdo řeší svou bezpečnost. Je výhodou, pokud tě něco z toho zajímá.

Pro šikovné zaměstnance je u nás vždy otevřena cesta k dalšímu kariernímu růstu. Budeš mít příležitost zdokonalit se pomocí kurzů a školení. Naše firma se neustále vyvíjí, takže bude jen na tobě, na jaké pozici budeš za pár let.

Našim zaměstnancům kromě mzdy náleží provize z tržeb, nebo třeba slevy na zboží. Za odpracované roky získáš dovolenou navíc.

Pokud máš pocit, že tohle je práce pro tebe, pošli nám životopis a motivační dopis na e-mail prace@armed.cz. Po personálním pohovoru budeš mít možnost absolvovat 1-2 denní stáž, abychom se vzájemně více poznali.

 

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku