Jazyk:
Země doručení:
Česká republika (CZK)
Menu

Poděkování za rekordní rok 2017

Armed

Vážení zákazníci a přátelé obchodu Armed.cz, rok 2017 rychle spěje ke svému konci. Hlavně díky vám byl tento rok další v řadě, kdy jsme dosáhli rekordních prodejů.

Poděkování za rekordní rok 2017

Rok 2017 rychle spěje ke svému konci, a tak mi dovolte krátké zhodnocení a poděkování.

Díky vám byl tento rok další v řadě, kdy jsme dosáhli rekordních prodejů. Takže můžeme Armed v dalším roce dále rozvíjet a realizovat naše nápady, jak být lepším obchodem pro vás – naše zákazníky. Byl to také rok, ve kterém jsme slavili výročí 10 let na trhu. Co se letos například podařilo? Otevřeli jsme novou prodejnu v Táboře, převzali jsme velkoobchodní zastoupení značky Gerber a hlavně, na konci roku jsme spustili nový e-shop

U nového e-shopu se na chvíli zastavím, protože se jedná o zásadní změnu a budu tu s námi několik dalších let. A každá taková zásadní změna není vždy pozitivní. Víme, že spousta z vás byla zvyklá na starý e-shop a jeho jednoduchost vám mohla vyhovovat více. Nový e-shop má spoustu nových funkcí, které si musíte nejdříve ošahat. Občas se také objeví nějaká chyba - pokud na ní narazíte, napište nám prosím, ať jí můžeme opravit. Stejně tak nám napište, pokud vám na e-shopu něco chybí. V příštím roce bude probíhat ladění a vylepšování e-shopu, aby byl ještě lepší.

 I tento rok se zvýšil počet zaměstnanců v naší firmě. Natolik, že jsem se z legrace vyjádřil, že je nás už jako much. A i v novém roce budeme potřebovat posily, takže pokud tedy čtete tyto řádky, chtěli byste pracovat v Armedu a máte nám co nabídnout, napište mi na prace@armed.cz. Seznam volných pracovních pozic nebudu uvádět, napište co by vás bavilo a v čem jste dobří a třeba se dohodneme. 

Vážení zákazníci, děkujeme vám za přízeň v roce 2017 a slibujeme, že se budeme snažit být v roce 2018 zase o něco lepší. A vám přeji v Novém roce vše nejlepší.

 

Za ARMED STORE s.r.o.

Pavel Zendulka

jednatel

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku