Jazyk:
Země doručení:
Česká republika (CZK)
Menu

Nůž Maxpedition Small Short Clip Point, hladké ostří

Světoznámá značka Maxpedition přichází s novou řadou nožů. A ta splňuje vše, na co jsem u této firmy zvyklý, vysokou kvalitu a vychytanost do posledního detailu. Celý popis
Ukončení prodeje: Po vyprodání již zboží nepůjde objednat.

Popis zboží

Nůž Maxpedition Small Short Clip Point, hladké ostří

Small Short Clip Point je nejmenší nůž z řady z Short Clip Point od kvalitní firmy Maxpedition. Díky jeho rozměrům se nebudete muset bát ho použít na cokoliv. Jako důkaz bude 3,81 mn tloušťky ostří a konstrukce fulltang (nůž není v rukojeti oslaben).

Takže nebude problém sekání ani štípání ale díky plochému výbrusu se uplatní také v kuchyni. Čepel je zakončeno konvexním ostřím. A jako ochrana před korozí, je nůž potažen chromovou vrstvu pro větší odolnost vůči rzi.

Čepel nože je z kvalitní polo nerezové (vysoký obsah chromu) oceli D2, která má vynikající řezné vlastnosti a dlouhou výdrž ostří, ale na druhou stranu se trochu zpotíte u broušení.Tvar čepele je clip point neboli bowie, který je oblíbený a univerzální typ čepele.

Rukojeť je tvořena z lisovaného nylonu, který je anatomicky tvarován, pro pohodlné držení a jisté držení. K tomu přispívá i rikaso (oblouk na začátku čepeli), které přidává další možnosti úchopu. Pouzdro je z kydexu a funguje samosvorně.


Small Small Short Clip

  • Celková délka 235 mn
  • Délka čepel 121 mn
  • Tloušťka  čepele 3,81 mn

Parametry

Katalogové číslo SSCP
EAN 846909014027
Výrobce Maxpedition

Máte zkušenost s tímto zbožím?
Napište recenzi a pomozte ostatním s výběrem.

Napsat recenzi

Máte nějaký dotaz k tomuto zboží?
Napište nám ho a mi Vám rádi odpovíme.

Napsat dotaz

Produkt Nůž Maxpedition Small Short Clip Point, hladké ostří není skladem. Můžete si ho objednat za cenu 3 111 Kč s DPH. Jakmile produkt naskladníme, budeme vás kontaktovat.

Podívejte se i na další produkty značky Maxpedition či vybírejte z kategorií: