Jazyk:
Země doručení:
Česká republika (CZK)
Menu

Pouzdro na lahev 12″ x 5″, Maxpedition

Objednejte si velice praktické pouzdro, které je svým tvarem ideální pro lahve Nalgene. Pouzdro je polstrované a s kvalitou od Maxpedition. Celý popis

Popis zboží

Pouzdro Maxpedition na láhev Nalgene

Pouzdro na láhev od americké firmy Maxpedition. Pouzdro je v prvé řadě určeno pro lahve Nalgene, ale v podstatě ho lze využít na nejrůznější jiné věci. Právě díky typickému válcovitému tvaru. Zmíním například jako pouzdro na energetické tyčinky, ruční svítilnu, sadu na vaření atd.

 

 

Pouzdro je polstrované, takže jej můžete použít i na materiál citlivý na otřesy, nebo mechanické poškození. Například objektiv do fotoaparátu, pozorovací dalekohled, kameru, skleněné nádoby. Jako bonus je na přední straně pouzdra malá kapsa, se zavíráním na zip.

Pomocí PALS vazby můžete jednoduše připevnit pouzdro na opasek nebo batoh . Stačí použít TacTie přezky, nebo Malice clipy. Panely se suchým zipem na víku a na přední straně, slouží pro uchycení různých nášivek.

Pouzdro na láhev Nalgene

  • rozměry: pouzdro na láhev: výška - 30,5 cm, průměr - 12,7 cm
  • přední kapsa: 17,8 x 10,2 x 3,8 cm
  • kroužky na ramenní popruh (není součástí balení)
  • karabina
  • PALS vazba na přední i zadní straně = MOLLE kompatibilní
  • Panely se suchým zipem
  • Výrobce: Maxpedition

Pouzdro na láhev Nalgene, které však nemusí být pouze na láhev. Vyzkoušejte ověřenou kvalitu výrobků Maxpedition a objednejte si pouzdro na lahev Nalgene.

Parametry

Výrobce Maxpedition
Materiál 1000D Nylon / Trojitá polyuretanová úprava
Vlastnosti UTX-Duraflex přezky / PALS kompatibilní / YKK zipy / D-kroužek / Keyper
Hodnocení 1.5
  • 1hodnocení uživatelů

Máte zkušenost s tímto zbožím?
Napište recenzi a pomozte ostatním s výběrem.

Napsat recenzi
Jiří
Jiří
Připnutí na boční vazbu Maxpedition Falconu III pomocí Tác Tie 5'' je peklo, ale odepnutí je očistec - to vše díky přezky integrovaného ramenního popruhu. Možná by se to vše ochodilo, ale tím by se jen zhoršil následující a z mého pohledu závažnější problém - pouzdro jsem si pořídil primárně na láhev na vodu, avšak její nošení v tomto pouzdře natolik posunulo těžiště batohu v okamžicích, kdy hlavní kapsy batohu byly prázdné nebo jen lehce naložené, že mě z toho začala bolet záda. Toto pouzdro se totiž po připnutí na boční vazbu nachází příliš daleko od svislé středové osy batohu a doporučit jeho nošení lze pouze při zatíženém batohu nebo když máte tato pouzdra dvě, na každé straně batohu jedno obdobně zatížené. Ochozením PALS vázeb by se pouzdro jen vzdálilo od zmíněné osy. Nehledě na to, že na Falconu III pouzdro přečnívá můj obrys postavy ("přečuhuje"), čili jsem s ním běžné vrážel do kde čeho. Pouzdro mohu doporučit jen jako rozšíření kapacity batohu pro použití např. na čundr, na EDC jako doplněk batohu se z mého pohledu težce nehodí.
  • Dobré zpracování, polstrovaná hl. kapsa.
  • Viz hodnocení níže.

Hodnocená varianta: Pouzdro na lahev 12″ x 5″, písková, Maxpedition

Máte nějaký dotaz k tomuto zboží?
Napište nám ho a mi Vám rádi odpovíme.

Napsat dotaz

Podívejte se i na další produkty značky Maxpedition či vybírejte z kategorií:

Alternativy

Pouzdro na lahev 10″ x 4″, Maxpedition

Pouzdro na lahev 10″ x 4″, Maxpedition

Praktické pouzdro na láhve Nalgene , které však nemusí uchovávat pouze láhve. Tato pouzdra vyrábí americká firma Maxpedition.
2x
2 varianty skladem od 1 490 Kč