Jazyk:
Země doručení:
Česká republika (CZK)
Menu

Armed - moderní army shop

Armed patří do kategorie obchodů nazývaných army shopy. Nabídkou zboží, důrazem na kvalitní zákaznické služby a technologickým zázemím ale klasický army shop převyšujeme.

Armed - moderní army shop
Navštívil jsem za svůj život hodně obchodů s vojenským vybavením...

v České republice, ale třeba i v USA. Pamatuji si svojí první návštěvu army shopu v roce 1999. To jsem sloužil jako voják základní služby v Českém Krumlově a někde v centru jsem narazil na malý army shop.

Nabízel tehdejší klasiku: nějaké použité zboží z army výprodeje, vojenské bajonety a nesměla chybět ALICE (batoh používaný americkou armádou). Navrch nějaké věci, které vypadaly strašně zajímavě, ale prakticky byly nepoužitelné.

Pak už jsem sloužil jako profesionální voják a zpočátku jsem si vystačil s tím, co jsem nafasoval. Ona taky nabídka tehdejších army shopů nestála za moc, alespoň co se týče výstroje použitelné v AČR. Navíc tenkrát nebylo tolerováno používání vlastních výstrojních součástek, snad s výjimkou bot, a to ještě na výcviku mimo posádku. Tenkrát frčely Magnumy Classic. Oproti kanadám vz. 90 to byly pohodlné boty, byť samozřejmě nebyly tak odolné. Takže jsem si pořídil tyhle Magnumy v jednom army shopu - pár dní před pochodem ČB - Chrudim. No, vyrazit na 300 km pochod s novými botami nebyla úplně nejlepší volba, ale to bych odbíhal někam jinam. Boty Magnum tedy byly jedna z mála věcí, kterou jsem tenkrát pořídil v nějakém armyshopu.

Později se mi poštěstilo navštívit několik army shopů v USA, a tam jsem viděl, že army shop nemusí být jen nějaká tmavá díra ve sklepě, kde se člověk prohrabuje starými uniformami a obnošenými botami a prodavač nápadně připomíná Maynarda z Pulp Fiction.

V USA je v dosahu vojenské základny vždy nějaký větší army shop, kde si můžou vojáci dokoupit vybavení, které nedostali (nebo třeba ztratili). Ale v takových obchodech nebývají surplusové součástky z Vietnamské války, ale nejmodernější výstrojní součástky. Kvalitní boty, různé doplňky, nože a nářaďové kleště, potřeby pro údržbu výstroje a tak dále. 

V čem je Armed jiný?

zboží

ARMED nabízí velmi nízké procento zboží z army výprodejů. Někdy se dá narazit na zajímavé kousky, ale u prodeje tohoto zboží nemůžeme zákazníkům garantovat kvalitu, kterou dostanou při nákupu nového zboží.

U použitého zboží nastávají různé problémy:

  • nespolehlivé dodávky - pokud něco není skladem, může to být třeba za rok, nebo bude už jen velikost XS
  • rozdíly v kvalitě - někdy je výrobek nový, nebo jako nový, to je pak skvělé, protože za nízkou cenu získáváte velkou hodnotu, ale někdy to je naopak = nikdy nevíte
  • krátká záruční lhůta - u použitého zboží máte záruku pouze 6 měsíců na skryté vady

Proto jsme omezili prodej armádních přebytků v army shopu ARMED na minimum a raději nabízíme nové zboží a to jak repliky, tak kvalitní originály. Občas někdo ohrnuje nos nad kvalitou značek jako je Mil-Tec, nebo MFH. Jasně, do boje by si nikdo jejich produkty brát neměl, ale ne každý se chystá do boje a chce utratit 10 000 Kč v armyshopu za batoh. Spousta zákazníků potřebuje jen šikovný batoh na ryby nebo výlety a chtějí ho získat za rozumnou cenu. Svou popularitu si tyto a další značky získaly i mezi příznivci airsoftu, bushcraftu a dalších outdoorových aktivit. Přečtěte si zkušenosti našich zákazníků, uvidíte sami.

A pak jsou tady ty parádní značky, jejichž výrobky musíte mít:

On-line nakupování, off-line vyzkoušení

Existuje pár dobrých armyshopů, které ale buď nejsou on-line vůbec, nebo jsou jejich e-shopy špatně použitelné. ARMED má moderní e-shop, který stále rozvíjíme. Můžete u nás využít mnoho platebních metod, můžete využívat naše prodejny k vyzkoušení zboží i síť výdejních míst Zásilkovny.

Nakupovat pouze on-line je sice pohodlné, ale někdy je lepší si oblečení, nebo boty vyzkoušet. Navštivte naše kamenné army-shopy. Máme šest poboček po celé České republice, a veškeré zboží si můžete zadarmo vyzvednout na kterékoliv z nich.

Zbraně na ZP

ARMED vlastně není army shop, protože jen hodně málo army shopů prodává také palné zbraně a střelivo, na jejich pořízení je potřeba Zbrojní průkaz nebo nákupní povolení.

Zbraně i střelivo můžete objednávat on-line, vyzvednout samozřejmě musíte na některé z našich prodejen. Jestli hledáte prodejnu zbraní v Praze, která má otevřeno ve všední dny do 19 h a má otevřeno i v sobotu, navštivte Armed.


Zákazník na prvním místě

Začíná to komunikací, o kterou se stará naše zákaznické centrum, které využívá mnoha moderních nástrojů, ale hlavně šikovných a ochotných zaměstnanců.

  • žádný e-mail nám neuteče
  • hovory jsou nahrávány, na ty zmeškané voláme zpět
  • zboží si můžete nechat poslat na kteroukoliv z našich poboček a to včetně zbraní a střeliva
  • otevírací doba našich prodejen je přizpůsobena vašim potřebám

Snažíme se prostě dělat věci trochu jinak, než byste čekali od army shopu. A vzhledem ke stále rostoucímu počtu objednávek je to, zdá se, správná cesta.

Pavel

Armed.cz

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku