Jazyk:
Země doručení:
Česká republika (CZK)
Menu

Adventure Menu - jídlo zabalené na cesty

Nejen na cestách jsme často nuceni uchýlit se k jednoduššímu a pohodlnějšímu řešení stravování na úkor kvality. Na vaření prostě není čas, prostor nebo nálada. Proč bychom ale měli v těchto situacích jíst méně kvalitně? Proč si výjimečné okamžiky na dovolené, na chatě, nebo v kempu neužít naplno?

Adventure Menu - jídlo zabalené na cesty

Jídlo Adventure Menu je plnohodnotným ručně vařeným jídlem vyrobeným v České republice. Díky speciální celosvětově patentované technologii je toto jídlo připraveno zcela bez konzervantů a chemických přísad. Přesto zaručuje až tříletou trvanlivost.

Sterilované jídlo si uchovává svou přirozenou chuť, vůni a vzhled společně s nutričními hodnotami a extrémní trvanlivostí. Jídlo je v takzvaném tekutém stavu, není dehydrované, není instantní a je připravené k okamžité konzumaci.

Stačí jej ohřát. To je možné mnoha způsoby: v mikrovlnné troubě, v kotlíku, v horké vodě. Unikátní je však možnost tzv. samoohřevu, kdy sáček s jídlem vložíte do speciálního ohřívacího vaku ADM, takzvaného zipper-bagu, přidáte samoohřevnou kapsli a vodu. Jednorázová samoohřevná kapsle funguje na principu exotermické reakce nehašeného vápna s vodou. Ta vytvoří teplotu až 100 °C a horká pára ohřeje jídlo i v extrémních podmínkách za 12 minut.

Jídlo Adventure Menu je 100% přírodní, vyráběno ručně, tradičními postupy, z čerstvých surovin od lokálních farmářů a zemědělců a hlavně bez přidávání barviv a dochucovadel.

Vybraná jídla jsou bezlepková, vyráběna z unikátní směsi kukuřičné a rýžové mouky.

 

Zobrazit celou nabídku Adventure Menu

 

Adventure Menu nabízí výběr velmi chutných a výživově hodnotných jídel (například hovězí guláš s bramborem, vepřové s knedlíkem a zelím, jelení ragú s bramborovými špalíčky, pikantní kotlík s bulgurem nebo také steak z lososa s čočkovým ragú) včetně jídla pro vegetariány (zeleninové rizoto po provensálsku) a dokonce i pro vegany (tandoori quinoa).

Součástí Adventure Menu jsou i samotná masa bez přílohy (krůtí na cibulce, vepřové na kmíně) a vysokokalorické snídaně (rýžový nákyp se švestkami, žemlovka s jablky a skořicí).  Samostatnou kategorii pak tvoří sušená masa Jerky (hovězí a krůtí).

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku