Jazyk:
Země doručení:
Česká republika (CZK)
Menu

CZUB rozšiřuje speciální nabídku pro příslušníky ozbrojených složek

Po příznivé odezvě na slevovou akci České Zbrojovky vám přinášíme novinky. Česká Zbrojovka rozšiřuje slevovou akci na nákup zbraně do dalších profesních skupin. Máte tak jedinečnou šanci si do konce roku 2023 pořídit pistoli nebo pušku ze sortimentu CZUB se slevou 20%!

CZUB rozšiřuje speciální nabídku pro příslušníky ozbrojených složek

sleva 20% pro ozbrojené složky

Česká zbrojovka se rozhodla rozšířit aktuálně probíhající akci pro příslušníky ozbrojených složek nově i na členy stanovených záloh státu. Zájem o nákup zbraní byl i u nás v Armedu velký, proto jsme rádi, že Česká zbrojovka o tuto nabídku obohatila také SZS. 

Pokud jste tedy prošli kurzy SZS, tato nabídka by Vás rozhodně neměla minout. Sleva je totiž platná na modely CZ P-07, CZ P-09, CZ P-10, CZ 75 P-01 a CZ BREN 2 Ms 11“.

rekapitulace

Nabídka se vztahuje na nákup právě jedné zbraně. Platí pro příslušníky těchto ozbrojených složek s platným služebním průkazem (nebo jiným dokladem prokazujícím příslušnost k dané složce) a zbrojním průkazem:

-        Armáda ČR

-        Policie ČR

-        Veterán AČR

-        Veterán PČR

-        Aktivní záloha AČR

-        Celní správa

-        Vězeňská služba

-        Městská a obecní policie

-        Nově také Stanovené zálohy státu

Registrace pro využití slevy jsou otevřené do 31. prosince 2023. Nejzazší termín vyzvednutí rezervované zbraně je pak 29. února 2024.

Kompletní informace najdete zde
Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku