Jazyk:
Země doručení:
Česká republika (CZK)
Menu

Nabídka zaměstnání a brigády

Nabízíme zaměstnání v rostoucí společnosti, která se za 10 let vypracovala mezi největší v oboru.

Nabídka zaměstnání a brigády

Proč pracovat právě u nás? Nejsme ani start-up, ani korporace. Jsme rostoucí česká společnost, která se za 10 let vypracovala mezi největší na trhu. I když v obchodu využíváme nejmodernější technologie, ve vztahu k zaměstnancům jsme spíše staromódní.

Mezi naše firemní hodnoty patří férovost a zodpovědnost. Pokud je nesdílíš, nebude to fungovat. Věříme, že ve skutečnosti se lépe pracuje v prostředí s jasně určenými kompetencemi a zodpovědnostmi.

Prodáváme vybavení pro vojáky, policisty, sportovní střelce, fanoušky vojenství, outdoorové nadšence a cestovatele. Stejně tak si u nás vyberou rybáři, lovci a všichni, kdo řeší svou bezpečnost. Je výhodou, pokud tě něco z toho zajímá, ale ve finále to není vůbec nutné. Mnohem důležitější je tvoje osobnost, pracovní návyky a chuť učit se nové věci.

Pro šikovné zaměstnance je u nás vždy otevřena cesta k dalšímu kariernímu růstu. Budeš mít příležitost zdokonalit se pomocí kurzů a školení. Naše firma se rychle rozvíjí, takže bude jen na tobě, na jaké pozici budeš za pár let.

Našim zaměstnancům kromě mzdy náleží různé benefity, které nabíhají postupně po zapracování:

  • stravenky
  • Multisport karta
  • slevy na zboží
  • dovolená navíc
  • provize z tržeb

Více informací k jednotlivým pozicím zjistíš, pokud nás kontaktuješ na e-mailu prace@armed.cz. Nezapomeň přiložit životopis a motivační dopis (proč chceš pracovat právě u nás).


Více informací k jednotlivým pozicím zjistíte, pokud nás kontaktujete na e-mailu prace@armed.cz. Nezapomeňte přiložit životopis a motivační dopis.

Více k pozicím:

Prodejce

Hledáme Prodavače, ne podavače! Někoho, koho tahle náročná práce skutečně baví. Někoho, kdo má dobrý pocit, pokud zákazníkovi dokáže poradit a pomůže nám prosazovat jednu z našich firemních hodnot – zákazník je na prvním místě.

Skladník

V našem skladu se nejedná o přenášení břemene z bodu A do bodu B, ale poměrně různorodou a zajímavou práci. Skladníkům u nás projde rukama zajímavé zboží od více než 60 dodavatelů. To máte boty, nože, svítilny, pepřové spreje, batohy , oblečení, brýle, rukavice. Dále jídlo, vařiče, karimatky, čepice. Prostě pokud tě zajímá army a outdoor vybavení, tak u nás s ním rozhodně přijdeš do styku. Pokud máš čirou náhodou i zbrojní průkaz skupiny E, tak se okruh zajímavého zboží ještě rozšiřuje. Na druhou stranu, pořád se jedná o práci ve skladu, tedy primárně příjem, kontrola, výdej a expedice zboží.

Mnoho operací se provádí s bezdrátovou čtečkou a ve skladovém systému na počítači. Proto nepotřebujeme silné skladníky/skladnice, ale hlavně šikovné. Jelikož náš sklad ve Vysočanech těsně sousedí s prodejnou, můžeš očekávat, že se na ní taky občas podíváš. Funguje to dobře proti stereotypu a navíc přijdeš do kontaktu s lidmi.


Aktuální seznam volných pozic

Aktuální seznam volných pracovních pozic na všech našich pobočkách je k nalezení zde, nebo můžete kdykoli klinout na odkaz v záhlaví stránky


 

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku