Jazyk:
Země doručení:
Česká republika (CZK)
Menu

Sbírka vybavení pro ukrajinské dobrovolníky

Útok Ruska na Ukrajinu považujeme za zločin a nechceme mu jen přihlížet. Zlu je potřeba se postavit. Proto jsme se rozhodli vyhlásit ve spolupráci s Post Bellum sbírku taktického vybavení.

Sbírka vybavení pro ukrajinské dobrovolníky

Zaznamenali jsme velkou poptávku po produktech jako balistická ochrana a některé další taktické vybavení. Snažíme se dodat vše na základě požadavků, ale poptávka výrazně převyšuje nabídku s ohledem na to, co je dostupné u dodavatelů na českém trhu a předpokládáme, že se situace brzy nezlepší. Snažíme se sehnat, co jde.

Proto jsme se rozhodli obrátit na vás, naše zákazníky. Protože chceme, aby byla pomoc adresná a smysluplná, spojili jsme se s organizací Post Bellum, z. ú. a vyhlašujeme sbírku na vybavení podle požadavků organizací, které fungují přímo na Ukrajině. My následně vybavení předáme, aby co nejdříve skončilo ve správých rukou.

Aktuálně je největší potřeba následujících věcí:

- Neprůstřelné vesty o rozměrech 250 x 300 mm v odolnosti 3 a výše (proti puškovým rážím)
- Kevlarové přilby odolnost 3 a výše
- Nosiče plátů nebo samostatné pláty
- Vojenské stany 30 m2
- Bojové dávky potravin (BDP) nebo konzerovaná dávka MRE (KD)
- Osobní lékárničky (obsahující škrtidla, obvazový mateirál, dezinfekce) nebo samostatně turniquety, izraelské obvazy atp.


Pokud něco z toho doma máte, můžete nám přinést na některou z našich poboček v Praze, Brně, Plzni, Pardubicích, Táboře nebo Vyškově.

Pošlete tuhle výzvu dál mezi lidi, o kterých víte, že by mohli něco z požadovaného vybavení mít. Každý kousek může zachránit život někomu, kdo dnes bojuje i za naší bezpečnost.

Zlu se nesmí ustupovat!

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku