Jazyk:
Země doručení:
Česká republika (CZK)
Menu

Velká letní soutěž s Armed o ceny

Víme, že rádi soutěžíte, a tak jsme pro vás po delší době připravili velkou letní fotosoutěž. Hrajeme o dárkové poukazy na nákup v Armedu a speciální cenu poroty!

Velká letní soutěž s Armed o ceny

Je čas dovolených, všichni vyrážíme někam za odpočinkem, na výlety do přírody, nebo trávíme čas na chalupě, a to je ideální příležitost udělat pár hezkých fotek. Pokud na svých cestách za dobrodružstvím používáte něco, co jste nakoupili v našich prodejnách nebo na e-shopu, můžete se zapojit do naší soutěže.

Jak se zúčastnit

Je to jednoduché. Soutěžíme o nejlepší fotku. Stačí vyfotit jakýkoliv produkt, který jste u nás zakoupili. Je jedno, jestli je to batoh , puška, nůž nebo třeba tkaničky do bot. I když je to letní soutěž, můžete vkládat i starší fotky. Jestli máte v archivu nějakou perlu ze zimní dovolené, nebo jestli jste se na dovolenou nedostali, ale chcete se pochlubit svou EDC výbavou nebo fotkou ze střelnice, směle do toho! Kreativitě se meze nekladou. Nemusíte být nutně profesionální fotograf, abyste se zapojili. Pokud bude mít fotka nápad, atmosféru nebo vtip, má šanci vyhrát. O tom, jaké fotky jsou nejlepší, rozhodnou ostatní. Každý může poslat do soutěže tolik fotek, kolik chce, a zvýšit tak svojí šanci na výhru. Do finálového hlasování se ale můžou dostat maximálně tři fotografie od jednoho soutěžícího.

Jak na to

  • Soutěžní fotografii nám pošlete e-mailem na adresu info@armed.cz
  • Do předmětu e-mailu napište "soutěž"
  • V textu uveďte následující informace:​
  1. Jméno a příjmení soutěžícího
  2. Telefonní číslo
  3. Jaký produkt je na fotografii zobrazen (můžete to napsat nebo přidat odkaz na náš e-shop)
  4. Váš komentář k fotografii - jestli se k fotografii váže nějaká zajímavá informace nebo historka, řekněte to ostatním - např. kdy a kde jste fotku udělali, proč používáte právě tohle vybavení nebo třeba proč jste vyrazili na výlet právě tam. Je to na vás!

O co se hraje

Protože každý má jiný vkus, místo věcných cen budeme rozdávat dárkové poukazy v hodnotě 3000 Kč, 2000 Kč a 1000 Kč (za 1., 2. a 3. místo) na nákup na našem e-shopu. Vy sami si pak vyberete ceny v této hodnotě z našeho sortimentu.

Cena poroty

Kromě cen, o kterých rozhodnou hlasující, udělíme ještě jednu zvláštní cenu dle našeho uvážení podle kritéria “tahle fotka se líbila nejvíc nám, ale nedostala dostatek hlasů”. Výherce dostane dárkový poukaz na tandemový seskok v ceně 3.700 Kč.

Cenu do soutěže věnovala firma SKYDIVE TÁBOR, která nabízí tandemové seskoky a parašutistický výcvik na letištích v jihočeském kraji (Tábor, Soběslav, J. Hradec a České Budějovice - Hosín). Seskok je možné absolvovat od dubna do konce října. Více informací najdete na www.tandem-seskok.com. Jestli zrovna nevyhrajete, určitě doporučujeme seskok vyzkoušet. Je to super zážitek a budete v rukou opravdových profesionálů!

Termíny

  • Fotografie do soutěže lze posílat až do neděle 30. srpna.
  • Hlasování bude probíhat od 31. srpna do 6. září.
  • Vyhlášení výherců proběhne v pondělí 7. září.

Doplňující informace a pravidla

  • Pořadatelem soutěže je Armed Store s.r.o.
  • Zapojením do soutěže souhlasíte s případným marketingovým využitím fotografií na webu, jiných propagačních materiálech nebo sociálních sítích Armed Store s.r.o.
  • Zapojením do soutěže souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro účely kontaktování výherců. U 20 vybraných fotografií, o které se bude hlasovat, bude zveřejněno křestní jméno a první písmeno příjmení soutěžícího.
  • Soutěžící musí být autor fotografie nebo musí mít jeho souhlas s použitím fotografie v soutěži.
  • Vyhrazujeme si právo vyřadit ze soutěže soutěžící, u kterých budeme mít důvodné podezření, že se snaží podvádět (například použitím cízích fotografií). Také si vyhrazujeme právo neuznat opakované hlasování. Každý může hlasovat pouze jednou a dát zároveň hlas pouze třem fotografiím.
  • Vyhrazujeme si právo upravit nebo doplnit podmínky a pravidla soutěže během jejího průběhu.
  • Vyhrazujeme si právo soutěž bez náhrady zrušit.
  • Pokud by byl výherce tandemového seskoku těžší než 90 Kg, musel by doplatit váhový příplatek dle ceníku poskytovatele. K seskoku lze následně dokoupit videozáznam.
  • Při vložení fotografie uvedete jméno, příjmení, mail, telefon, jaký produkt je na fotografii zobrazený a doplňující komentář.
  • Dárkové poukazy nelze vyměnit za hotovost.
Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku