Jazyk:
Země doručení:
Česká republika (CZK)
Menu

Podporujeme sdružení LEX, podpořte je také!

Pokud nejste jen náhodný návštěvník našeho webu nebo prodejen, určitě vám neuniklo, že se dlouhodobě snažíme podporovat aktivity LEX - Sdružení na ochranu práv majitelů zbraní.

Podporujeme sdružení LEX, podpořte je také!

V našich prodejnách například najdete informační materiály LEX a na střeleckém dni na podzim 2019 jste mohli navštívit informační stánek LEX. Kromě toho členům sdružení LEX nabízíme slevu 5 % z cen našeho sortimentu a jsme také partnerem Mistrovství ČR v LOS (Lidová obranná střelba), kterého je LEX pořadatel. 

Nově také můžete na našem e-shopu zakoupit propagační předměty LEX a nákupem je také podpořit. V nabídce najdete odznáčky, samolepky, nášivky nebo čela závěru pro pistole Glock s logem sdružení LEX.

A proč to všechno? Jednoduše proto, že si vážíme práce, kterou od svého založení v roce 1998 sdružení LEX pro české střelce udělalo a nadále dělá. LEX se snaží o zachování práva každého řádného občana na držení zbraně pro účely sebeobrany, sportu, myslivosti, k výkonu povolání nebo zaměstnání či ke sběratelským účelům. Zasazuje se o zachování práva na efektivní sebeobranu a zlepšení pozice obránce na úkor útočníka. Svými aktivitami brání v rámci ČR opakování scénářů známých z ostatních zemí Evropy, kde došlo k výraznému omezení těchto práv.

Pokud vám dávají aktivity LEX smysl stejně jako nám, podpořte je třeba právě nákupem propagačních předmětů.

 Koupit propagační předměty LEX

Více se o aktivitách sdružení dozvíte na jejich webu: https://gunlex.cz/

 

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku