Jazyk:
Země doručení:
Česká republika (CZK)
Menu

Vyberte nejlepší fotku ve velké letní soutěži

A je to tady, jdeme do finále. Poslali jste nám opravdu velkou hromadu fotek a nebylo pro nás vůbec jednoduché vybrat 20 nejlepších. Teď už je to na vás. Vyberte ty nejlepší a hlasujte.

Vyberte nejlepší fotku ve velké letní soutěži

Hlasovat můžete pod fotografiemi nebo přímo ve formuláři. Každý může hlasovat najednou  pro tři fotografie. Abychom zamezili možným podvodům s hlasy, je nutné vyplnit e-mail. Hlasování bude trvat až do 6. září. 

Tři fotografie, které budou mít nejvíc bodů, získají dárkové poukazy v hodnotě 3000 Kč, 2000 Kč a 1000 Kč (za 1., 2. a 3. místo) na nákup na našem e-shopu. 

Kromě cen, o kterých rozhodnou hlasující, udělíme ještě jednu zvláštní cenu dle našeho uvážení podle kritéria “tahle fotka se líbila nejvíc nám, ale nedostala dostatek hlasů”. Výherce dostane dárkový poukaz na tandemový seskok v ceně 3.700 Kč.

Cenu do soutěže věnovala firma SKYDIVE TÁBOR, která nabízí tandemové seskoky a parašutistický výcvik na letištích v Jihočeském kraji (Tábor, Soběslav, J. Hradec a České Budějovice - Hosín).  Kompletní informace o soutěži najdete v článku.

Fotografie, které postoupily do hlasování

1. Luboš V.: Nosič plátů Warrior Assault Systems "kompletně z Armedu"

2. Miroslav F.: Pasivní sluchátka Peltor Bull's Eye I

3. Martin S.: Zbraňový popruh, PZ 2/1 MK II, O.T.T, "Kosa v plenéru – foceno v době karantény trávené na chatě u Kocáby"

4. Richard K.: Teleskopický obušek ESP a příslušenství. "Fotografie je z letošního jara, pár týdnů po tom co propukla corona. Místo jsem objevil při hledání ideálních lokací na focení. Jedná se o urbex ve staré teplárně. Další návštěva byla již se stativem a foťákem."

5. Aleš R.: třídenní batoh Condor, "První vandr s novým Condorem, po spoustě let jsem vyjel na Kokořínsko, v neděli v Kanině jsem zažil neuvěřitelné setkání s bývalou paní výpravčí, která nám před 30 lety moc pomohla."

6. Vojtěch F.: lékárnička Mil-Tec a nášivka s českou vlajkou, "Uprostřed žďárských lesů, skal, rybníků, pramenů a močálů"

7. Katka D.: Puška ADC Spartan, Glock 19 X, batoh Brandit US Cooper: "Sním o tom, jaké mazlíčky si pořídím, až zvládnu zbroják. Jezdím na střelnici, seznamuji se zbraněmi, učím se, trénuju... a těším se na to, až budu mít doma nějaké svoje :-)"

8. Tomáš J.: Hromada věcí z Armedu včetně pušky PA580, brokovnice SDM 870, munice, trika USA , nože Gerber , kalhot Helikon a chráničů na kolena.

9. Tom M.: Ruger redhawk 7,5” .44 Magnum "..na obranu, tj. leteckou a pozemní. Teď Adélu (je to samička kakadu) učím, aby mi podávala náboje."

10. Ondřej P.: Puška Remington 700 s opitkou Vortex 6-24x56, "Střelba na sičáka na 200 metrů."

11. Vladimír S.: Kalhoty Helikon Urban Tactical a Boty Lowa Zephyr GTX Mid TF "Fotografie pořízená dne 24.7.2020 na Slovensku, pohoří Veľká Fatra, výstup na Borišov 1510 m n.m., výstup uskutečněn při příležitosti setkání spolužáků VVVTŠ Martin, studium ukončeno v r. 1978. Na fotografii naše „vrcholové družstvo“ ve složení zleva: Oliver, Petr a Vladimír S. Na své turistické výlety jsem potřeboval obměnit kvalitní vybavení, zakoupil jsem výše uvedené, toto byla jeho generálka a musím přiznat, obojí obstálo na jedničku, jak kalhoty tak i boty. Díky, opravdu jsem spokojen."

12. Petr T.: Dětské letecké bundy, "Vnoučata se mohli zbláznit radostí. Vždy je nosí s tátou na sportovní letiště."

13. Viktor P.: kukla Balaclava, rukavice Mechanix Original, kalhoty Urban Tactical od Helikonu, tričko Slim Helikon, kydex Holster od RH Holsters, nůž Ghostrike - Gerber, rotační sumka na dvouřadý zásobník 9mm/ESP, zásobnik AR15 ETS. "Trénovat se musí pořád, i doma."

14. Zdeněk H.: Guardian Angel II, "Ochrana pro léto 2020"

15. Bohdan V.: Britský UBACS a molle batoh od Condoru

16. David R.: Záchranářský nůž ESP, "Bez tohoto nože nevyrážím na žádný zásah :)"

17. Petr T.: "Meditační chvilka: Glock, čištění a miska čaje"

18. Viktor S.: Offsetová montáž UTG KeyMod pro svítilnu, "Bořeň, 1.prosince 2019, mrazivá noc, krásný východ slunce. V noci je třeba mít trochu světla a není nic lepšího, než si svítit puškou."

19. Dominika O.: Sluchátka a brýle, " Sluchátka a brýle jsem venčila na střelnici s CZ 75 Shadow :-)"



20. Jana M.: Sluchátka Peltor Bull's Eye I, "Můj první výstřel z "děla""

Hlasovat můžete pod fotografiemi nebo přímo ve formuláři.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku